Otvori novi račun Zaboravili ste šifru

Destinacija za sve ljubitelje aktivnog odmora!
Destinacija za sve ljubitelje aktivnog odmora!
Objavljeno: 31.10.2014. - 00:00
Destinacija za sve ljubitelje aktivnog odmora!
Autor:

 Vrijeme je godišnjih odmora, ukoliko još nemate plan kuda biste odlepršali ovog ljeta, imamo par idelnih prijedloga za vas. Naravno poželjno je da niste od onih koji zamišljaju odmor koji će provesti spavajući na plaži, iako možete i to uklopiti u ovu zanimljivu ponudu.

Na Pelješcu i u Ulcinju je otvorena škola kajtanja. Za sve one koji ne znaju šta je kite surfing, evo odlične prilike da se bolje upoznate sa ovim uzbudljivim sportom na vodi. Kite surfing je kombinacija surfinga, paraglajdinga, gimnastike i ekstremnih sportova.

                        

North Kiteboarding Club je škola na Tajlandu, u Njemačkoj, Hrvatskoj i Crnoj Gori koja vam nudi najsavremeniju opremu i profesionalan tim uz koji ćete sigurno prepoznati skrivene talente za ovaj zanimljivi sport. Pored kajtanja za svaku od Nort Kiteboarding Cluba destinacija možete uzeti kompletne pakete koji uključuju transfer od zračne luke, ili pomoć pri dolasku automobilom, smještaj po želji, preporuke zanimljivih turističkih destinacija u blizini beze kao i druženje sa zanimljivim i predanim ljudima s kojima će odmor sigurno biti odmor u pravom smislu riječi. 

                          

Perna Pelješac

Ono što može biti zanimljivo prije Jadranskog mora i poluotoka Pelješca u Hrvatskoj ili bisera crnogorske obale Ulcinja, svakako je Sarajevo, grad na raskrižju kultura, koji ne zovu bez razloga mali "Jeruzalem", grad sa toliko zanimljivih sadržaja, prijatnim ljudima, u kojem se možete zabavati za sitne novce, te naći savršen smještaj u nekom od luksuznih hotela ili privatnih apartmana. Uživati u ćevapima, i drugoj ukusnoj hrani, posjetiti mjesta skoro netaknute prirode na destinacijama poput olimpijskih planina, koje su idealne za brdski biciklizam.

                           

Sarajevo je od Pelješca i Ulcinja udaljeno par sati, tako da nakon 3 intenzivna dana u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, možemo lako organizovati prevoz do jedne od ove dvije destinacije na kojima ćete uživati u kristalno čistom moru, odličnoj kuhinji kao i idealnim uslovima za kajtanje, bilo da ste početnik ili profesionalac.

Više informacija možete naći ns stranici North Kiteboarding Cluba ili se jednostavno javiti na naš mail ideallista@ideallista.net

Za kraj poslušajte zanimljive liste koje će vas pokrenuti na akciju, zamislite da ste na dasci, savršen je dan, vjetar idealan, sve brige i problemi iza vas i vi napokon uživate...MONTENEGRO CROATIA