Otvori novi račun Zaboravili ste šifru

SVE JE TO LJUBAV...
SVE JE TO LJUBAV...
Objavljeno: 05.07.2015. - 16:14
SVE JE TO LJUBAV...
Autor:

Valentino je bilo povod da napravimo seriju domaće i strane muzike na temu LJUBAVI. Naravno ljubav je u pjesmama glavna i stalna tema, ali mi smo odabrali samo najbolje, svakako ovo nije kraj, ove serije će se nastaviti.

Ljubav obogaćuje, ljubav pokreće, inspiše na pomjeranje granica mogućeg, kreiranje novih vrijednosti, davanje najbolje od sebe, jednostavno čini život ljepši svima.

KIND OF LOVE 1 je alternativna lista uz dosta različitih ritmova. Svidjet će se onima koji vole promjene i drugačije.  Ljubav je jača od razuma, i voljeti se može samo ako se pusti duši da vlada.

Druga lista je lagani, romantični chill out koji je idealan za druženja u dvoje.  Nije važno ukoliko vaši ukusi za muziku nisu isti, postoje univerzalni ritmovi i melodije koji će ljubavne igre pretvoriti u poseban doživljaj, a to je upravo ova lista KIND OF LOVE 2

KIND OF LOVE 3 je nešto brža i jako sexy lista, preporučujemo je za jutarnje razbuđivanje uz puno ljubavi.  Zaplešite, radujte se, volite...

Nebitno da li volite strasno, nesebično, pragmatično, prijateljski, manijski, ludo, ljubav je ljubav, poslušajte liste i pronađite koja vam najbolje odgovara i naravno SHARE THE LOVE!