Otvori novi račun Zaboravili ste šifru

MUZIKA ZA IDEALLAN PARTY!
MUZIKA ZA IDEALLAN PARTY!
Objavljeno: 05.07.2015. - 20:09
MUZIKA ZA IDEALLAN PARTY!
Autor:

Nećete se više nikad svađati oko jednog vrlo bitnog detalja, a taj detalj je ko će puštati muziku na zabavama!? Spremili smo vam liste koje će sigurno odgovarati cijelom društvu, a vi samo trebate kliknuti na PLAY i pojačati!

Prva koju preproručujemo jeste POP PARTY 3, vesela lista, sa dobro poznatim domaćim, novim i starim pjesmama. Tu su hitovi od  Bijelog Dugmeta, Azre, Psihomodo Popa, Parnog Valjka, Prljavog Kazališta, Galije, Plavog Orkestara, Zdravka Ćolića, Đorđa Balaševića, ali i  Nine Badrić, Dženana Lončarevića, Goce Tržan, Severine, Tijane Dapčević, Željka Joksimovića, Aleksandre Radović, Colonije, pa sve do Lake, Songkillersa, S.A.R.S.-a, Van Gogha...Niko se neće žaliti na sljedećem partiju! :)            

Slična prethodnoj, ali čak možda i veselija od nje jeste POP PARTY 2. Koncept je isti, samo hitovi i dobre stvari odličnih pop izvođača bez obzira na datum. Tako ćete moći plesati uz Flamingose i njihov hit 'Dance',  ili pjevati uz Merlinovu pjesmu 'Ja potpuno trijezan uzmirem', koja je pri tome za dodatnu, dobru atmosferu i odličan live snimak. Dobro se zabaviti i smisliti smiješne koreografije uz Đavole - Stojim na kantunu, Tajči - Moj mali je opasan, Danijel - Džuli. Nazdraviti u stilu uz Delirum Tremens od Tonči Huljića i Madre Badessa Banda, ili Monteniggerse i njihovu veselu pjesmu So i tekila. Za odlično raspoloženje i dobar dernek pobrinut će se i Dino Dvornik, Tutti Frutti Band, Oliver Mandić, Dubioza Kolektiv....! Party uz ovu listu će biti čista ŠIZIKA!

Posljednja iz serije Pop party, zaprvao prva koja je napravljena i vjerovatno najkomercijalnija od svih jeste POP PARTY 1.  Ova lista je odlična i za klubove i partije za šire mase. Severininom Uzbunom počinje, nastavlja Emina Jahović, Nataša Bekvalac, Al Dino, Colonia, Miligram, Zdravko Ćolić, Magnifico....sve da NIŠTA ne može poći po zlu, sve su plesne, sve su dobre, sve su čisti hitovi! Ogi Radivojević, Tonči Huljić i Madre Badessa Band, Crvena Jabuka, Neki to vole vruće, Toše Proeski,  Petar Grašo, Jelena Tomašević, Jelena Rozga su gartant za LUDU NOĆ!

Podsjećamo vas na još dvije slične liste koje su napravljene pred jedno novogodišnje slavlje. Prema slušanosti opravdale su epitet, super, novogodišnjih lista, ali mogu se slušati i dalje jer sve su plesne i vesele pjesme uz koje ćete se dobro zabavati. PARTY DOM) 1 , ovo su  samo neke od pjesama koje ćete naći na ovoj listi, Oliver Dragojević - Morski vuk, Oliver Mandić - Smejem se, Severina i Ana Bebić - Italiana, Sevdah Baby - Koketa, Dino Dvornik - Hipnotiziran...uživajte! Druga novogodišnja lista PARTY DOM 2 je jednako dobra i jednako veselog ritma, posušajte i zabavite se uz Ninu Badrić, Vladu Georgijeva, Punkt, Tifu, Time, Partibrejkerske, Azru, Dubiozu kolektiv, Zoster...I ne zaboravite, živite i uživajte svaki dan kao da je posljednji! :)