Otvori novi račun Zaboravili ste šifru

Vježbajte sa Ideallistom!
Vježbajte sa Ideallistom!
Objavljeno: 05.07.2015. - 20:57
Vježbajte sa Ideallistom!
Autor:

WORKOUT liste su ideallne za sve vrste aktivnosti, posebno napravljene za  fitness centre, aerobik ili pilates će biti puno zabavniji uz veselu i brzu muziku! Vrijeme je da tromosti i ljenosti kažete zbogom, proljeće je ideallno da pokrenete tijelo i izbacite toksine koji su se skupljali tokom zime, zbog sporijeg matobilizma, teške hrane i slabije aktivnosti. Tri, prve WORKOUT liste su savršene za sve vrste treninga, bilo da želite trenirati u grupi ili samostalno. 

WORKOUT MUSIC MALIK 1 128 BPM je prva lista u seriji WORKOUT, energična i savršena za vježbanje. Znojenjem kroz kožu se izbacuju toksini, ali i pravilnim disanjem, toksini se izbaciju kroz pluća. Korisno vježbanje može biti i svakodnevno hodanje, joga vježbe, joging, razni fitnes i aerobik programi, skakanje sa štrikom ili na odskočnoj dasci. Vježnbanje usporava proces starenja, ali i smanjuje mogućnost smrti od svih poznatih bolesti. Razlog tome jeste stres, koji je uzročnik većine danas poznatih i čestih oboljenja poput, raka, šećerne bolesti, srčanih oboljenja, a tjelovježba dokazano smanjuje stres. Kako kažu: "U zdravom tijelu, zdrav duh!" Tako je druga značajna uloga vježbanja i poboljšanje duševnog zdravlja, ako ne vjerujete naučnim istaživanjima, probajte sami, vidjet ćete da ćete se puno bolje osjećati.

WORKOUT MUSIC SPARTA 1 130 BPM je nešto brža od prethodne liste, ali jednako dobra za sve fitnes centre. Više od sat vremena ritma u 130 bita, koji je optimalan za ideallan trening. Puna snaga kakvu je netko imao u dvadesetim i tridesetim gotovo potpuno se vraća uz vježbe jačanja pomoću bućica. Postoji mnogo načina vježbanja sa bućicama, koje možete naći na netu. Jedan od najučinkovitijih je "super polaganje".  Vježbanje u kojem se maksimalan učinak postiže kontroliranim i intenzivnim korištenjem odgovarajućih bućica.

WORKOUT MUSIC SPARTA 2 130 BPM je lista za sve aktivnosti. Budite spremni na sat vremena spartanskog treninga. Nikad nije kasno da počnete sa vježbanjem. Naravno, aktivnosti prilagodite vašim mogućnostima. Samo 30 min tjelovježbe, bila to vožnja biciklom, plivanje, trčanje, šetnja, planirani trening, je dovoljno da se osjećate bolje u vlastitoj koži. Pravilnim i redovnim vježbanje ćete ubrzati metabolizam, a imat ćete više energije, što znači da ćete biti i zdraviji i opušteniji.

I ostale tri liste nude isti tempo, ali možda i više muzičke zabave:

WORKOUT MUSIC SPARTA 3

WORKOUT MUSIC SPARTA 4

WORKOUT MUSIC MALIK 2

Započnite dan laganim vježbanjem i istezanjem u ritmu omiljene muzike!