Otvori novi račun Zaboravili ste šifru

POP - ROCK MIX
POP - ROCK MIX
Objavljeno: 05.07.2015. - 14:16
POP - ROCK MIX
Autor:

Predstavljamo vam još jednu malo drugačiju listu, tačnije POP - ROCK MIX!

Dosadašnje POP-ROCK COCTAIL liste su u samom vrhu prema slušanosti, zato smo odlučili napraviti još jednu kombinaciju, ali u ovom serijalu, sve umixano.

Prije svega smo razmišljali o potencijalnim slušaocima i znajući da nas prati veliki broj ugostiteljskih objekata, odlučili smo da se ovom listom malo više okrenemo njima.

Ali isto tako smo u dosadašnjem iskustvu vidjeli da ovakav tip lista može biti slušan i u mnogim drugim prilikama, kao što su derneci, privatna druženja, babine, suneti, Jovandan...Mix je odličan i za intimna druženja jer tu su pjesme umjereno laganog ritma, a sve složene tako da muzika neprimjetno teče.

Super je i za slušanje na poslu jer vas neće smetati u radu, zapravo će biti odlična podloga za vašu koncentraciju. Možete ga slušati i uz kafu dok razgovarate sa prijateljima o smislu života ili o sapunici koju pratite. Onima koji peru veš ili suđe na ruke će biti od pomoći, jer uz Barry Whitea je lakše skinuti tvrdokorne mrlje. Dok posvećujete vrijeme sebi u kupatilu, sa maskom na licu ili brijete noge, stidne zone, bradu, brkove mix će da prati vaše pokrete.

Black Eyed Peas, Nick Cave i Kylie Minogue, Sting, The Cure, Alanis Mirissette, Red Hot Chili Peppers,  Moby, Lisa Stransfield, Sade,  Moloko, Manu Chao, Jamiroquai su samo neki od zviđača koje možete naći u ovom super fluid mixu.