Otvori novi račun Zaboravili ste šifru

LOVE IS IN THE AIR :)
LOVE IS IN THE AIR :)
Objavljeno: 05.07.2015. - 16:08
LOVE IS IN THE AIR :)
Autor:

Pored serije VOLIM TE lista, evo i jedna za sve koji vole house muziku.

Sat vremena ljubavi, brzo, energično, plesno i veselo. Ovaj  ideallni mix je za sve zaljubljene, ali i za one koji to nistu jer bi uz plesne ritmove mogli lako da se zaljube.

MALIKOVANJE 6 (LOVE TO DANCE) su remixi poznatih pesama, zagrejavanje počinje lagano sa Gramatik-So much love i i Stardust – Music sounds better with you (original mix), nakon toga Fish Go Deep – The Cure And The Cause (Dennis Ferrer Mix), tu je i Aswad – Shine (MisthE's XL House Bootleg), neprevaziđeni Chis Issak – Wicked Game BOOTLEG (ADMZMIX), Feetwood Mac – Litte Lies (Gimbal & Sinan Remix), Hurts – Wonderful Life (Freemasons club mix), Sharam feat. Daniel Baddigfield – The one (original vocal mix) i još mnogo dobrih remixa.

Valentinovo je dobilo ime po svetom Velentinu koji je živio u Rimu u 3. veku. Ovaj sveštinik se oglušio na carevu zapoved da ne venčava vojnike, jer su caru vojnici bili potrebni za ratove. Iz toga razloga je i pogubljen, nakon čega je proglašen svecem, zaštitnokom zaljubljenih. Dan zaljubljenih, 14 februar se slavi u celom svijetu, a idealna je prilika da se uz prigodan poklon iskaže ljubav dragim osobama.

Svake se godine za Valentinovo pošalje bilijun čestitki, skoro koliko i za Božić.  Prvu je poslao jedan francuski vojvoda svojoj supruzi koja je bila u zatočeništvu. Iskoristite ovaj mix jer može da bude simpatičan poklon za Dan zaljubljenih. 

Nadamo se da će Kupidova strelica pronaći put do vašeg srca, zato pojačajte i plešite! J